Παρουσιαση βιβλιου : «Αγγίζοντας το αύριο» της Ελένη Δόμανου στη Δημοσια Βιβλιοθηκη Βεροιας

Παρουσιαση βιβλιου : «Αγγίζοντας το αύριο» της Ελένη Δόμανου στη Δημοσια Βιβλιοθηκη Βεροιας
Title: Παρουσιαση βιβλιου : «Αγγίζοντας το αύριο» της Ελένη Δόμανου στη Δημοσια Βιβλιοθηκη Βεροιας
Authors: Δόμανου, Ελένη
Keywords: Βέροια - Εκδηλώσεις;Veria - Events;Συλλογή Τοπικού Ενδιαφέροντος;Local Interest Collection;Παρουσίαση βιβλίου;Book presentation
Issue Date: 7-Dec-2016
Publisher: Βέροια : [χ.ό], 2016
Abstract: Οι εκδόσεις Πνοή προσκάλεσαν τον κόσμο την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 5.30 το απόγευμα, στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου της συντοπίτισσας Ελένης Δόμανου με τίτλο «Αγγίζοντας το αύριο». Για το βιβλίο μίλησαν: Ο Αλέκος Χατζηκώστας, δημοσιογράφος-συγγραφέας και ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, συγγραφέας-πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης.
Description: Η Μαρίνα είναι μια πενηντάχρονη κυρία που ζει μόνη της αφού ο άντρας της σκοτώθηκε σε ατύχημα πριν από πολλά χρόνια και οι γιοι της ζουν και εργάζονται μακριά από την πόλη της. Η ζωή της αλλάζει ριζικά όταν δίπλα της μετακομίζει η Ιωάννα με τον μικρό της γιο, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Αφοσιώνεται στη φροντίδα του μικρού και αισθάνεται χρήσιμη έπειτα από πολύ καιρό. Όμως το παρελθόν δεν έχει τελειώσει μαζί της. Της χτυπάει την πόρτα φέρνοντας ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα μαντάτα. Θα καταφέρει να νικήσει τις σκιές και να βγει ξανά στο φως; «Αγγίζοντας το αύριο». Ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα και τις δεύτερες ευκαιρίες.
URI: http://medusa.libver.gr/jspui/handle/123/12977
Appears in Collections:Εκδηλώσεις στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aggizontas to aurio.jpg66,01 kBJPEGThumbnail
View/Open

Items in Medusa are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.